onsdag den 12. februar 2014

The Fish Kitchen

Dinner with the colleagues


Jeg blev inviteret med ud og spise sammen med kollegaerne fra arbejdet. Det er tradition at de regelmæssigt går ud og spiser. Det endte med at blive tirsdag aften og lidt anderledes end hvad de plejer, fordi valget faldt på en fiskerestaurant. De tager normalt på "The Brick Oven", hvor det mest er italiensk, spansk og den slags :)




Det var en blandning af fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætist og  logopæd. Da hospitalet er lille er det de faggrupper, som der er mindretal af. Det er også dem som sammen står for den største del af rehabilitering på hospitalet, så det giver god mening at de har et tæt samarbejde og ses i fritiden.

Resturanten var lille og hyggelig med plads til omkring 20-25 mennesker. Den ligger lige ovenpå en fiskeforretning, så lige da butikken lukkede kunne man lugte fisken ovenpå. Det ændrede sig dog hurtigt. 












Bantry er en havneby og er mest kendt for sine muslinger. Dem havde de desværre ikke denne gang. Der var dog mulighed for:
- friturestegt haddock (kuller) med pommes
- monkfish (havtaske)
- salmon (laks)
- swordfish (sværdfisk)
- crab salat (krabbesalat)

Selvom jeg var fristet til at prøve havtasken eller sværdfisken, blev det ikke denne omgang. Den ene ting var at det var dyrt og den anden var at jeg ikke rigtig vidste om det var noget for mig :) Så jeg endte med laks :)




















Stedet var super hyggeligt og der var en god atmosfære. Ejeren var rigtig flink og maden var velsmagende. Portionerne til den pris, stemte dog ikke overens og jeg følte ikke at jeg fik hvad jeg betalte for. Jeg giver derfor stedet 3/5 stjerner.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar